Organizuese Make-Up

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizuesja perfekte per make up tuaj.
Vjen ne ngjyre te bardhe me kembeza dhe doreze gold qe e bejn te duket fine dhe klasike ne te njejten kohe.
Mjaft praktike per tu marre me vete kudo me ane te mbajteses plastike qe organizuesja ka.

Material:Plastik

Kodi R0170