Pasqyrë Rrethore

Kategori: ,

3190 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Pasqyrë Rrethore Moderne
Nëse dëshironi që shtëpia juaj të ketë një pamje më luksoze, ne ju sollëm këtë pasqyrë kaq të bukur.
Formë rrethore, me nje dizajn minimalist dhe modern.
E dizajnuar me një kontur metalik gold.

Përmasa: 80 cm

Kodi: KM21

Kategori: ,