Karrike Lekundëse Fantastike

6490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Karrige Lekundëse Fantastike
Rehatia dhe clodhja pas pune gienden ne kete produkt fantastik
Pelhure teknike e papershkueshme nga uji
E palosshme dhe e lekundshme sipas deshires tuaj
E pajisur me hepa anesore
Dizajni i struktures se qendrueshme trekendore
te kornizes prej çeliku
Pershtatet mjaft mire me formen e trupit te njeriut
Permasa: 60x96x56 cm

Kodi: R0194