Blender dore Hoffmans 4 në 1

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Ideal për përgatitjen e lëngjeve, supave apo salcave të shijshme.
Me fuqi 1000W dhe 2 nivel shpejtesie.
Motor i fuqishëm që funksionon me zhurmë të ulët.
Materiali celik qe nuk ndryshket.

 

Kodi: S2329