Organizues për të brëndshmet

790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Sistemuesi më i mirë për ju.

Nëse sirtari juaj është rrëmuje dhe i pa organizuar, atëhërë çelësi i problemit është ky organizues për të brëndshmet.
Nga njëra anë mbani sutienat dhe nga ana tjetër vendosni të brëndshmet dhe corapet.
Ngjyrë gri dhe e bardhë.

Kodi: S1323