Pinca mberthyese

Kategori: Etiketa: ,

1190 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Pincë mbërthyese dhe butona me kapëse metalike.
Përdorni për kapëse fiktive, zinxhirë çelësash, bluza, xhinse, xhaketa, çanta dhe punime artizanale, etj.
Çdo set përmban 4 pjesë: një mashkull, femër dhe 2 unaza me dhëmbë 100 copë gjithsej.
Diametri i butonave të shtypjes: përafërsisht. 9,5 mm.
Pincë: 15cm x 3 cm

Kodi: S2186

 

Kategori: Etiketa: ,