Tavoline e vogel per hekurosje

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Tavolinë hekurosje me këmbë të palosshme.
Hekurosja e rrobave tuaja mund të jetë kaq praktike me këtë tavoline mini.
Mbulesa e lëvizshme dhe e lashme.
Material me cilësi të mirë, më i qëndrueshëm.
Shtesa për hekurosje në tavolinë mbulesë pambuku.
Material: Metalik
Permasat: 61 cm x 37 cm

 

Kodi: A1012