Lares dyshemeje

Kategori: , Etiketë:

1590 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Pastroni mjaft thjesht dhe shpejt dyshemene tuaj
Rretullohet 360° dhe arrin ç’do siperfaqe
Seti permban:
Shtupen ( Plastike me tuba celik-inox )
Kove ( Plastike ) dhe 2 lecka

 

Kodi R0112

Kategori: , Etiketë: