Tapet për tualet

Kategori: Etiketë:

1290 L

Disponueshmëria: Në magazinë

I përshtatshëm për banjo, dhoma gjumi, dhoma ndënjeje, tualete etj.
Pjesa e poshtme e tapetit është prej PVC, e cila mund të fiksohet fort në dyshemenë prej druri dhe në dyshemenë e pllakave pa e dëmtuar dyshemenë.
Kapacitet të fortë thithës uji dhe thahet shpejt.

 

Kodi: S1368

Kategori: Etiketë: