Kuti organizimi për vezet

Kategori: , Etiketë:

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kuti organizimi për vezet në frigorifer.
Dizenjuar për të plotësuar nevojat tuaja për ruajtje e vezeve në frigorifer.
Material plastike me cilësi të lartë dhe pa substanca toksike.
Mbani deri në 30 kokrra vezë.

Kodi: S1915

Kategori: , Etiketë: