Mbajtese vezesh

Kategori:

1090 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Në vend që të hapni kapakun ose të tërhiqni sirtarin, thjesht merrni vezët e nevojshme me njërën dorë nga shpërndarësi akrilik i vezëve dhe vezët e mbetura do të rrotullohen automatikisht përpara për të mbushur vendin nën efektin e gravitetit

Permasat  35.8×8.6×10.4cm

Material plastik

Kodi R0103

 

Kategori: