Organizues perimesh

Kategori: , , Etiketa: ,

790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizues perimesh për frigorifer.
Me këtë organizator, ju mund të vendosni perimet dhe frutat tuaja veç e veç.
Mund të përdoret gjithashtu lehtësisht si një organizues për dollapët e kuzhinës.
Cdo gjë të jetë e sistemuar dhe e rregullt.
Produkti është bërë prej plastike të fortë.

Përmasat: 27 x 19 x 10 cm – 5L

Kodi: S1231

Kategori: , , Etiketa: ,