Gotë uiski kristal

Kategori: , Etiketë:

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Gotë uiski kristal rrotulluese 360 grade me tabaka druri.
Baza rrotulluese pa asnjë shqetësim për derdhje.
E balancuar në mënyrë perfekte.
Perfekte për shtepi dhe lokale.
Seti me 4 cope.
Materiali: Qelqi
Kapaciteti: 160 ml

 

Kodi: S1153

Kategori: , Etiketë: