Organizues sirtaresh guzhine

Kategori: Etiketë:

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizoni sirtarin tuaj në mënyrë perfekte.
Organizues idela i thikave, pirunjve, lugëve.
Do i mbajë lugët, pirunjtë dhe thikat në mënyrë të rregullt duke ja u lehtësuar punën në maksimum.
Material plastik i cilësisë se lartë.
Pastrohet lehtësisht.
Materiali: pastik ABS
Përmasat: 39.8 x 11.4 x 5.8

 

Kodi: S1519

Kategori: Etiketë: