Mesh silikoni

790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mesh silikoni me shumë funksione, thelbësor për të bërë biskota, pasta etj
I përshtatshëm për ju që të rrokullisni brumë, pasta dhe të copëtoni ëmbëlsira.
Rezistencë e ripërdorshme, jo ngjitëse, jo toksike dhe me temperaturë të lartë.
Përdoret për furrë, mikrovalë,frigorifer, tryezë ngrënieje.
Lehtë për t’u përdorur dhe pastruar.
Materiali: silikoni
Përmasat: 30 x 40 cm

Kodi S665