Kabinet këpucesh

3890 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kabinet këpucesh me 3 kate.
▫️Rafti i këpucëve mund të paloset ▫️lehtësisht në një madhësi të vogël kur nuk është në përdorni.
▫️I përshtatshme për ruajtjen e këpucëve, çorapeve, këpucëve sportive, këpucëve vrapimi etj. mund të përdoret për të ruajtur rroba, libra, lodra, kozmetikë, produkte tualeti etj.
▫️I lehtë për t’u instaluar dhe për t’u palosur.
▫️Permasat:59cm x 39 cm x 28 cm

Kodi: S2403