Organizuese kepucesh

Kategori:

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Zgjidhja më e mirë e mundshme për kursimin e hapësirës në raftin tuaj.
Kurseni 50% të hapësirës suaj.
Krijuar nga plastikë me cilësi të lartë dhe pa rrëshqitje ABS
Mund të vendosni të gjitha modelet e këpucëve si stilto, takë të lartë, atlete, pantofla ose sandale.
Ngjyra të ndryshme.

6 cope 990 Leke

Kodi: RE022

 

Kategori: