Canta magazinimi

Kategori: Etiketë:

500 L

Disponueshmëria: Në magazinë

ëto çanta magazinimi për veshje, me një super dizanj.
Organizoni dhe mbroni rrobat nga pluhuri.
Pajisur me zinxhir.
Rezistuese ndaj ujit.
Materiali copë.
Përmasat: 70 x 50 x 25 cm

Kategori: Etiketë: