Organizues Sirtarësh

1190 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizues sirtaresh i palosshem per rroba.

Praktik dhe shume funksional per rrobat e perditshmerise, duke i mbajtur te organizuara ato.
Organizoni te brendshmet, pantallona, recipeta, corapet, kravatat etj.
I pershtatshem per dollape ose sirtare.

Permasat: 47*28*20cm

Kodi : R0023