Rubinet

Kategori: Etiketë:

3990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Ky rubinet e bën tualetin tuaj të duket më modern !
Eshte i lehtë për t’u instaluar,
i përshtatshëm për lavaman banjo me një vrimë
Nuk kërkohet hidraulik, gjithashtu mund të instalohet lehtësisht.
Funksioni :me dy dalje uji.
Ngjyre gri dhe te zez

Tre pjesë që mund të rrotullohen 360 gradë, të cilat mund të plotësojnë kërkesën tuaj për ujë në çdo drejtim.

Kodi R0042

Kategori: Etiketë: