Raft shumfunksional me 2 kate.

Kategori: , Etiketë:

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Raft shumfunksional me 2 kate.
Ju ndihmon ne mbajtjen e sendeve te kuzhines,tualetit,mund te mbahet gjithashtu ne zyre dhe ne dhome.
Materiali:Metalik
Permasat:37.4*44 CM
Ngjyra:E zeze

 

Kodi R0154

 

Kategori: , Etiketë: