Rafti plastik

Kategori: Etiketë:

2690 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Për një sistemim sa më të mirë të këpuceve.
Rafti këpucëve me 6 kate portativ plastik.
Përshtatet në çdo ambient.
Montojet dhe çmontohet lehtë.
I përshtatshëm dhe çmontohet lehtë.
Mund ta vendosni edhe në ballkone
Ngjyra: Blu
Përmasat: 110 cm x 49 cm x 37 cm

 

Kodi: S2068

Kategori: Etiketë: