2490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Tharëse rrobash shume praktike dhe zë pak hapësire
Me 3 kate
Mban peshe deri në 35 kg
Me rrota që mund ta levizni.
Per ambiente te brëndshme dhe të jashtme.
Ideale për te kursyer hapësirë.

Permasat: 170 cm x 126 cm x 64 cm
Kodi RE042