Raft rrobash

Kategori: , Etiketë:

2690 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Ky raft rrobash për korridor është mënyra më përfekte për të organizuar hapsirën.
E dizenjuar për të varur pallton, kapelën, çantën, celsat dhe veshje të tjera.
Ofrojnë hapësirë ​​​​të mjaftueshme për rrobat dhe gjërat tuaja të ndryshme.
Përfshin 8 grepa të fortë dhe 5 rafte për vendosje të këpucëve.
Struktura me material tub hekuri, ofron kapacitet mbajtës më të mirë.
Lehtë për t’u montuar.
Materiali: Metal
Përmasat: 170 x 60 x 25 cm

Kodi: S2143

Kategori: , Etiketë: