Varse rrobash

Kategori: , Etiketë:

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Dizajni i thjeshtë,​​mund të vendoset pothuajse në çdo hapësirë.
Dy pjesët e litarit të rrobave duhet të instalohen në pozicione horizontale
dhe të kundërta.
Mos harroni të shtrëngoni çelësin pasi ta keni nxjerrë jashtë për të parandaluar tërheqjen automatike të tij.
Pasi të lëshohet çelësi, litari i telit mund të tërhiqet.
Litari mund të shtrihet 4.2M.
Materiali: tel çeliku.

Kodi: S2637

Kategori: , Etiketë: