Mbajtëse dhe kokë manuale për shishet

Kategori: Etiketë:

1290 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Mbajtëse dhe kokë manuale për shishet
Përshtatë për shishe 19 Litra

Materiali metalike dhe plastike

Kodi S2554

Kategori: Etiketë: