Larëse për wc.

Kategori: , Etiketë:

690 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kjo furçës tualeti lan në mënyrë të përkryer nën buzën e tasit të tualetit dhe mund të pastrojë në mënyrë fleksibël çdo cep.
Material plastik dhe gome.
Fleksibël, qime të buta, kënd i rregullueshëm
Permasat: 39,5 cm x 15,55 cm

 

Kodi: S1547

Kategori: , Etiketë: