Kokë dushi

Kategori: Etiketë:

550 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kokë dushi me presion (3n1)
Përmban 1 filter të cilësisë së lartë për t’u siguruar që uji që përdorni është i pastër dhe i sigurt.
Ka 3 funksione presioni dhe një funksion masazhi.
Materiali:Plastike

Kodi:S2660

Kategori: Etiketë: