Mbajtese kozmetike

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizuese për produktet e kozmetikës në tualet.
Me kapak dhe sirtar të vogjël.
Mund të vendosni kremrat dhe të gjitha produktet e kujdesit personal.
Kapak me mbyllje magnetike.
Material plastik dhe rezistente ndaj ujit.
Mban peshë deri ne 8-9 kg,
Përmasat 38.7*.33.3*10 cm

Kodi: A925