Organizuese per tualet

1790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizuese per tualet.
Sherben per mbajtjen e peshqirave dhe mbajtjen e produkteve.
Kurseni hapesire dhe mbani te rregullt tualetin tuaj dhe te sistemuar.
Materiali: Metalik + plastike
Permasat 40×38 cm

Kodi: R0151