Organizues per tualetin

Kategori: , Etiketa: ,

1990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Sistemoni tualetin tuaj në mënyrën më të mirë
Me katër pjesë ku mund të mbani sendet.
Me tuba që mund të mbahet në tavan dhe tokë.
Rëndesa deri në 15 kg.
Shumë i thjesht për tu vendosur.

Kodi: RE012

Kategori: , Etiketa: ,