Raft metalik

Kategori: , Etiketë:

2490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Super rafti metalik multi funksional që mund ta përdorni për të mbajtur fruta dhe perime.
Përdoret edhe për ambjente të tjera të shtëpisë si magazinë, zyrë, garazhd etj.
Me rrota që mund ta lëvizni lirshëm në ambjent.
Material: metal
Ngjyra: të bardhë , të zezë

Me 4 kate 2490 Leke

Kodi:S2458

 

Kategori: , Etiketë: