Raft druri

3490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Raft druri me 7 nivele për sistemimin e këpucëve.
Një domosdoshmëri për shtëpinë.
Pamje mjaft moderne dhe të bukur.
Lehtësisht i montueshëm.
Montim pa vida.
Materiali: Dru
Përmasat:
Lartësia 114 cm
Gjatesia 56 cm
Thellësia 28 cm

Kodi: S1028