Raft me 2 kate mbi WC.

Kategori: , Etiketë:

1290 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Raft me 2 kate mbi WC.
Rafti ideal që ju duhet për të sistemuar tualetin tuaj.
Kursen hapësirë, mbledh produktet e tualetit dhe sistemon në mënyrën më të mirë të mundshme rrëmujen që bëhet në tualet.
Me ngjitje.
Materiali: Metalike dhe plastike
Pemasat: 30 x 58 x14 7.5 cm

Kodi: S1762

Kategori: , Etiketë: