Dispenser për drithëra

Kategori: , Etiketë:

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Dispenser për drithëra me 6 mbajtëse.
Për drithëra, oriz, arra, karamele, kokrra kafeje,etj.
Mjafte e mire për të mbajtur drithëraT tuaja të sistemuara edhe pa bërë pis sirtaret tuaj.
Vjen me një tas plastik, vendoseni nën vrimën nxjerrëse të enës dhe shtypni butonin për të marrë pjesën e kontrolluar.
Me ngjitje në mure.
Materiali: Plastikë
Përmasat : 36,6 x 12,6 x 32,4cm

Kodi: S1328

Kategori: , Etiketë: