Berese kokoshkash

Kategori: , Etiketë:

3690 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Kënaqni veten dhe fëmijët tuaj me bërësin e kokoshkave Sonifer.
Ka një dizajn tepër praktik për t’u zhvendosur si edhe për t’u përdorur nga të gjithë pa asnjë vështirësi.
Bëhen gati per 3 minuta
Përdorimi mjaft i thjeshte
Fuqia: 700 watt

Kodi: S2207

 

Kategori: , Etiketë: