Frutier modern me 2 kate

2490 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Frutier moderne me dy kate.
Perfekt për fruta, fruta të thata, karamele, ëmbëlsira dhe ushqime, etj.
E shkëlqyeshme për festa në shtëpi dhe lokale.
Lehtë për t’u pastruar.
Materiali: Qeramikë+Bambu
Ngjyre te bardhe.

Kodi: S1649