Vajore e dyfishte

Kategori: Etiketë:

990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Vajore e dyfishte.
Mjaft e mirë dhe praktike për në shtëpine tuaj.
Mund të vendosni vajin dhe uthull në një enë të vetme.
Materiali qelq.

Kodi: S2108

Kategori: Etiketë: