Raft per mikrovale

Kategori: , Etiketë:

1290 L

Disponueshmëria: Në magazinë

ambientin tuaj në mënyre sa më të mirë.
Raft multifunksional me 2 kate.
E përbëre nga metali dhe plastika.
Përmasat:57.5*50*26*31cm
Ngjyrat: e bardhë

Kodi: RE025

Kategori: , Etiketë: