Shtroje gomë për kullimin e enëve

Kategori: Etiketë:

1090 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Shtroje gomë për kullimin e enëve.
Përdoret për t’u vendosur në banak për të kulluar dhe tharë enët e sapolara.
Kulluese e thjeshtë dhe praktike.
Materiali gome është rezistent ndaj ujit.
Ky produkt është i përshtatshëm për përdorim në kuzhina, bare, restorante, hotele, ambiente shtëpie, etj.
Përmasat: 40×60cm
Materiali: gomë
Ngjyra blu

Kodi S2535

Kategori: Etiketë: