Organizues pantallonash

790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Organizues pantallonash dhe çorapesh me mbajtëse.
Përdoret për të kursyer hapësirë.
Organizoni të brëndshmet, pantallona, recipeta, çorapet, kravatat etj.
I përshtatshëm për dollapë ose sirtarë.

Organizues pantallonash me mbajtëse
Përmasat: 40*25*20cm