Varëse pantallonash

500 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Varëse pantallonash shumë funksionale.
Mban pantallonat tuaja të pastra dhe të rregullta
Mban pantallonat tuaja të pastra dhe të rregullta, duke kursyer më shumë hapësirë.
Mjaft e thjeshtë në përdorim.
Përbëhet nga inox dhe plasike ABS
Ngjyra e zeze.

 

Kodi: S2173