Varëse rrobash

3990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Varëse rrobash e veçantë modeli më i ri.
Varse rrobash mjaft e bukur dhe e veçant, shumë praktike në shtëpinë tuaj.
Mund të vendosni gjërat e përditeshme si: bluzë, këmisha, fustane , çantat atletet etj…
Praktike, e bukur dhe mund ta vendosni në çdo ambjent.
Përmasat: 160 x 80 x 50 cm
Materiali : Dru bambuje

 

Kodi: S1345