Tharëse rrobash

2990 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Tharëse rrobash shumë praktike dhe zë pak hapësirë
Me 3 kate
Mban peshë deri në 35 kg
Me rrota që mund ta lëvizni.
Për ambiente të brëndshme dhe të jashtme.
Ideale për të kursyer hapësirë.
Permasat: 170 cm x 126 cm x 64 cm

Kodi: A152