Varëse rrobash

Kategori: , Etiketë:

2790 L

Disponueshmëria: Në magazinë

Varëse rrobash mjaft e bukur dhe e veçant shumë praktike në shtëpinë tuaj.
Mund të vendosni gjërat e përditeshme si: bluzë, këmisha, fustane , çantat atletet etj…
Vendoset në çdo ambjent në shtëpinë tuaj.
Përmasat: 100 × 170 × 37 cm.
Materiali: Dru bambuje

Kodi: A131

Kategori: , Etiketë: